Welkom in ons gastenboek

Heeft u een optreden van de Compagniezangers bijgewoond en heeft u daarover een mening. Heeft u na het lezen van de website vragen of suggesties. Laat een berichtje achter in het gastenboek en zeg ons gerust wat u er van vond! Wij stellen uw mening zeer op prijs! FOTO'S. Heeft u tijdens een optredens van ons koor, gezellige, leuke, mooie of misschien zelfs ontroerende foto’s van de Compagniezangers gemaakt? Zendt deze foto's dan aan de webmaster. Als u op een andere wijze de foto's wilt uitwisselen neemt u dan contact op met de webmaster.
Geschreven door Janny Ippel, 14. okt, 2019
Bestuur en leden van de compagnie zangers ,van harte gefeliciteerd met jullie 30 jarig jubileum, dit werd op za 12 okt j.l. gevierd in jullie stam cafè, wat hebben wij heerlijk gegeten en gezongen bij Jack, het was weer eigen en vertrouwd, COMPAGNIE ZANGERS springlevend en op naar de 35 jaar,ik denk dat ik namens alle dames spreek het was helemaal TOP !!!!!wat een geweldige avond. bedankt Janny I
Geschreven door Henk Schweitzer, 28. sep, 2019
Beste,
Kunnen jullie nog een zanger gebruiken ?
Ik wil graag een repetitie meemaken.
Vriendelijke groet
Henk
E-mail:
Geschreven door Wim en Els Meester-Hogkamer, 27. mrt, 2018
Beste mannen, wat waren we blij met jullie optreden tijdens de tewaterlating van de “RIJKS” en de “Willem2”. Dit gaf dit prachtige gebeuren een feestelijke omlijsting. Heel erg bedankt, Wim en Els
E-mail:
Geschreven door Ruud Niemer, 25. sep, 2014
Beste shantyvrienden, wij Shantycrew Buitenboord, hebben met veel plezier deelgenomen aan jullie jubileumfestival! Jullie kunnen trots zijn op deze avond. op naar de volgende 25 jaar.
E-mail:
Geschreven door Wim en Els, 21. sep, 2014
Gefeliciteerd met jullie succesvolle festival gisteren. We hebben genoten
Geschreven door Roaring Fifties, 21. sep, 2014
Fijn dat we gisteren bij jullie jubileum-viering mochten zijn. Wat was het gezellig en wat een leuke groepen waren er bij.
Compliment voor de organisatie en...
tot de volgende keer!
E-mail:
Geschreven door camien, 16. sep, 2014
Compagniezangers: van harte gefeliciteerd met jullie jubileum. Ik hoop dat het a.s. zaterdag een onvergetelijke dag wordt.
E-mail:
Geschreven door Karel Rozemeijer, 9. jun, 2013
kijk op :
www.shantynederland.nl
onder het kopje Naar Zee Naar Zee Leiden en lees daarin het verslag dat ik schreef over de Compagniezangers
E-mail:
Geschreven door Okko de Veij, 25. apr, 2013
Ton, complimenten voor deze zeer overzichtelijke website. Zeer professioneel opgezet. Je hebt er veel tijd aan besteed, maar het resultaat is er dan ook naar.
E-mail:
Geschreven door Jeroen , 22. apr, 2013
Geweldig koor. Gezellig en hoog niveau. En jullie website is nu ook erg mooi en overzichtelijk. Een dikke pluim !!
E-mail: